Kutia me 9 çokollata artizanale!

Kutia me 9 çokollata artizanale është produkti i parë  i Chocolab, përmban 9 pralina unike nga 9 qytetet më turistike të Shqipërisë dhe produktin e tyre unik. Shihni më poshtë përmbajtjen e sejcilës praline, sipas qyteteve. Si symbol në kapakun e kutisë eshte zgjedhur mozaiku I Muzeut Kombëtar të Tiranës, një imazh shumë i njohur për të gjithë vendasit dhe të huajt.

Cokollata Tirana

Çokollata Tirana

Vaj ulliri Kokërrbardhë
dhe 60% Çokollatë e zezë

cokollata Gjirokastra

Çokollata Gjirokastra

Lajthi Visoke
dhe 39% Çokollatë Qumështi

cokollata Berati

Çokollata Berati

Fik i thatë Roshniku
72% Çokollatë e zezë

Cokollata Durresi

Çokollata Durrësi

Verë e Kuqe Shesh i Zi
dhe 60% Çokollatë e zezë

Cokollata Vlora

Çokollata Vlora

Kripë Narte
dhe 36% Çokollatë Karamel

cokollata permeti

Çokollata Përmeti

Petale Trëndafili Rozë
dhe 30% Çokollatë e bardhë

Cokollata Korca

Çokollata Korça

Spec i kuq djegës
dhe 72% Çokollatë e zeze

cokollata Shkodra

Çokollata Shkodra

Boronicë Malësia e Madhe
72% Çokollatë e zeze

 

cokollata Saranda

Çokollata Saranda

Portokall Borshi
dhe 58% Çokollatë e zezë

artisan Albanian chocolate
Albanian Chocolate handmade

Adresa

 Rruga Muharem Butka, Tiranë 1001

Telefon

 + 355686045962

Email

info@chocoalb.al

Na Ndiqni

Copyright © 2024 Chocoalb.al