Rreth ChocoAlb

Gjithçka nisi me idenë për të përfaqësuar Shqipërinë me një kuti çokollate. Përcaktuam 10 qytetet më turistike të Shqipërisë dhe produktin e tyre unik, si fiku, portokalli, speci, boronica, trëndafili, kumbulla, ulliri dhe me secilën prej tyre prodhuam një çokollatë apo truffle unike.

CHocoalb truffle
CHocoalb truffle

Misioni ynë

Misioni ynë është të prodhojmë çokollatën artizanale më të mirë në vend duke përdorur teknologjinë më të fundit në çokollatë me përbërës të freskët autentik nga territore të ndryshme të Shqipërisë.

Vlora Chocolate
Vlora Chocolate
Vlora Chocolate

Çfarë e bën ChocoAlb-in të veçantë?

  • Çokollatat tona joshin këdo me shijen dhe vlerat e produkteve unike të krahinave të Shqipërisë.
  • Ne fuqizojmë artizanët vendas, duke mundësuar zhvillim të qëndrueshëm ekonomik në komunitetet tona.
  • Falë përkushtimit tonë për përsosmëri, çdo çokollatë është punuar me mjeshtëri dhe metoda artizanale tradicionale duke perdorur cilësinë më të mirë të çokollatës.
  • Çokolatierët tanë përdorin vetëm përbërës të Tregtisë së Drejtë, duke respektuar standardet etike dhe duke garantuar përsosmëri në çdo produkt.

 

Saranda Chocolate
Albanian Chocolate handmade

Adresa

 Rruga Muharem Butka, Tiranë 1001

Telefon

 + 355686045962

Email

info@chocoalb.al

Na ndiqni

Copyright © 2024 Chocoalb.al