Çokollata artizanale shkronjë!

Çokollata shkronjë është risi e prezantuar për herë të parë në tregun shqiptar nga Chocoalb. Është një produkt shumë i këndshëm, dhe me shije çokollatë qumështi. Është dhurata ideale për çdo festë, por sidomos për ditëlindje me shkronjën e parë të emrit.

Cokollata shkronje sq
cokollata shkronje mbrapa
Albanian Chocolate handmade

Adresa

 Rruga Muharem Butka, Tiranë 1001

Adresa

 + 355686045962

Email

info@chocoalb.al

Na Ndiqni

Copyright © 2024 Chocoalb.al