Kutia Premium me 20 Çokollata artizanale !

Kutia Premium përmban 20 çokollata artizanale përgatitur me mjeshtëri nga çokolatieri ynë. Janë 10 qytete/zona të Shqipërisë dhe në kuti gjenden nga dy çokollata për sejcilin qytet. Shihni më poshtë përmbajtjen e sejcilës praline, përfaqësuese të një qyteti të caktuar
Cokollata Tirana

Çokollata Tirana

Vaj ulliri Kokërrbardhë
dhe 60% Çokollatë e zezë

cokollata Gjirokastra

Çokollata Gjirokastra

Lajthi Visoke
dhe 39% Çokollatë Qumështi

cokollata Berati

Çokollata Berati

Fik i thatë Roshniku
72% Çokollatë e zezë

Cokollata Durresi

Çokollata Durrësi

Verë e Kuqe Shesh i Zi
dhe 60% Çokollatë e zezë

Cokollata Vlora

Çokollata Vlora

Kripë Narte
dhe 36% Çokollatë Karamel

cokollata permeti

Çokollata Përmeti

Petale Trëndafili Rozë
dhe 30% Çokollatë e bardhë

Cokollata Korca

Çokollata Korça

Spec i kuq Djegës
dhe 72% Çokollatë e zezë

cokollata Shkodra

Çokollata Shkodra

Boronicë Malësia e Madhe
72% Çokollatë e zeze

 

cokollata Saranda

Çokollata Saranda

Portokall Borshi
dhe 58% Çokollatë e zezë

Cokollata Dibra

Çokollata Dibra

Kumbulla e thatë e Shumbatit
dhe 72% Çokollatë e zezë

Albanian Chocolate handmade

Adresa

 Rruga Muharem Butka, Tiranë 1001

Adresa

 + 355686045962

Email

info@chocoalb.al

Na Ndiqni

Copyright © 2024 Chocoalb.al