Blogjet më të reja

Ja pse duhet të hani çdo ditë çokollatë?

Studimet e deritanishme kanë treguar se çokollata e ka një efekt pozitiv në shëndetin e tërë organizmit. E vetmja gjë që është e rëndësishme është të konsumoni çokollatë të zezë, apo çokollatë e cila në përbërjen e saj i ka të paktën 70% kakao. Është burim i shkëlqyer...

Shën Valentini, si u bë çokollata ushqimi i dashurisë

Edhe në një pandemi – ndoshta veçanërisht në një pandemi – asgjë nuk mund ta ndalë sulmin e reklamave të Ditës së Shën Valentinit. Mallrat e të gjitha formave dhe madhësive shkurtimisht shndërrohen në objekte në formë zemre. E gjithë menyja e ushqimit është me ngjyrë...

Albanian Chocolate handmade

Adresa

 Rruga Muharem Butka, Tiranë 1001

Telefon

 + 355686045962

Email

info@chocoalb.al

Na ndiqni