Kuti Klasike Festash

Kjo është kutia jonë me 9 zemra të mbushura me dashuri, me tre shijet origjinale të çokollatës: çokollatë të bardhë me damarë të kuq, të mbushur me aromë trëndafili, çokollatë qumështi me shije lajthie, dhe çokollatë të zezë me shije pikante.

Cokollata Korca

Çokollata me Spec Djegës

Çokollatë e zezë 72%  dhe spec djegës i bluar

pralina zemer permeti

Çokollata me trëndafil

Çokollatë e bardhë 30% dhe aromë trëndafili 

gjirokastra zemer praline

Çokollata me lajthi

Çokollatë Qumështi 39%  dhe Lajthi Visoke

kutia me 9 cokollta zemer
Kutia me 9 cokollata zemra
Albanian Chocolate handmade

Adresa

 Rruga Muharem Butka, Tiranë 1001

Telefon

 + 355686045962

Email

info@chocoalb.al

Na Ndiqni

Copyright © 2024 Chocoalb.al